К списку новостей

Першу чергу введено в експлуатацію

25 июля 2024

Корпорація Нерухомості РІЕЛ з гордістю повідомляє про введення в експлуатацію першого пускового комплексу першої черги житлового комплексу «Брама». Про це свідчить отримання від Державної інспекції архітектури та містобудування України сертифікату готовності № ІУ123240716399.

Перша черга ЖК «Брама» – це сім будинків на 119 квартир різних типів загальною площею в понад сім тисяч квадратних метрів. Крім житлових приміщень, тут передбачено вбудовані комерційні приміщення та просторі місця загального користування.

Цей проєкт є прикладом сучасного житлового будівництва, що пропонує комфортні умови проживання в одному з найперспективніших районів міста. Комплекс поєднує сучасну архітектуру, зручні планування квартир та розвинену інфраструктуру, яка створює всі умови для комфортного життя.

Корпорація Нерухомості РІЕЛ завжди прагне досягати найвищих стандартів у будівництві. Ми впевнені, що наші майбутні мешканці будуть задоволені своїм вибором та оцінять комфорт і безпеку проживання у нових квартирах.

ЖК «Брама» – це новий стандарт житла, який поєднує сучасний комфорт, високі технології та екологічність. Ласкаво просимо до вашого нового дому!

Для отримання детальної інформації про доступні квартири та умови придбання, будь ласка, звертайтесь до нашого відділу продажу. Контакти ви знайдете тут.

Перезвоним, проконсультируем, подберем лучшие варианты
Телефонный номер *
Спасибо за Вашу заявку! Мы свяжемся с вами в ближайшее время.
Подпишитесь на новости и акции
Спасибо, что подписались на нашу рассылку!
Застройщики

ЧП «Львівінтерсервіс»

ООО «Вежа на Хмельницького»

ООО «Брама на Хмельницького»

Присоединяйтесь к нашим соцсетям
Свяжитесь с нами удобным способом
(032) 229-54-63
Обратная связь
Курс валют состоянием на 9/16/2024 составляет 41.31 грн.
Отделы продаж
Львов, ул. Богдана Хмельницкого, 116
© 2024  Підзамче. Брама. Все права защищены.Политика конфиденциальности
Сделано в WEZOM
Этот сайт использует cookie-файлы для более комфортной работы пользователя. Продолжая просматривать сайт, Вы соглашаетесь на использование cookie.