До списку новин

Успішна співпраця: три квартири в комплексі «Містечко Підзамче» придбано в іпотеку «єОселя» разом зі SkyBank

21 грудня 2023

Корпорація Нерухомості РІЕЛ рада повідомити, що з моменту запуску в серпні 2023 року пільгової іпотеки «єОселя» для всіх категорій клієнтів, має вже три оформлених угоди з продажу квартир, що будуються в ЖК «Містечко Підзамче» – двокімнатну квартиру в ЖК «Брама», двокімнатну і однокімнатну квартири в ЖК «Вежа». Кредити видав партнер РІЕЛ – SkyBank.

 «Станом на зараз маємо покупців житла в «Містечко Підзамче», які вже отримали позики під 7% на купівлю квартир, в будинках які добудовуються. Це клієнти з Києва, Чернівців та Львова. Вони придбали помешкання різної площі – 105.62 кв.м, 55.4 кв.м, й 87.6 кв.м. Позики видані на 20 років, – розповів Генеральний директор КН РІЕЛ Ростислав Мельник, – завжди приємно, коли люди мають можливість покращити свої житлові умови. Думаю це лише початок».

Ці угоди стали своєрідним стимулом для інших покупців, щоб також розглянути можливість іпотеки, отже маємо вже інші заявки в роботі. Сьогодні багато наших співгромадян визнають, що важливо мати можливість розпочати новий етап життя, володіючи власною нерухомістю.

Нагадаємо: з 1 серпня 2023 року на пільгові кредити можуть розраховувати:

  • ветерани війни та члени їхніх сімей, учасники бойових дій, особи з інвалідністю внаслідок війни, сім'ї загиблих (померлих) ветеранів війни, а також сім'ї загиблих (померлих) захисників і захисниць України;
  • внутрішньо переміщені особи;
  • інші громадяни України, які не мають власної житлової нерухомості або у власності яких менше ніж 52,5 кв. м для сім'ї з однієї особи (самотня особа) і додатково 21 кв. м — на кожного наступного члена сім'ї.

Для того щоб дізнатися як купити нерухомість від РІЕЛ в іпотеку за державною програмою «єОселя», перейдіть за посиланням де описано алгоритм дій:  https://riel.ua/eoselya-terms

Усі інші деталі дізнавайтеся в нашому відділі продажу. Контакти тут.

Передзвонимо, проконсультуємо, підберемо найкращі варіанти
Номер телефону *
Дякуємо за Вашу заявку! Ми зв'яжемось з вами найближчим часом.
Підпишіться на новини та акції
Дякуємо, що підписались на нашу розсилку!
Забудовники

ПП «Львівінтерсервіс»

ТОВ «Вежа на Хмельницького»

ТОВ «Брама на Хмельницького»

Приєднуйтеся до наших соцмереж
Зв’яжіться з нами зручним способом
(032) 229-54-63
Зворотній зв'язок
Курс валют станом на 4/27/2024 становить 39.67 грн.
Відділи продажу
Львів, вул. Володимира Великого, 10
© 2024  Підзамче. Брама. Всі права захищено.Політика конфіденційності
Зроблено у WEZOM
Цей сайт використовує cookie-файли для більш комфортної роботи користувача. Продовжуючи переглядати сайт, Ви погоджуєтеся на використання cookie.